Přeskočit na hlavní obsah

Smazání a archivace zakázky

Pokud chcete z CRM zakázku odstranit máte dvě možnosti a to smazání nebo archivaci. Obě naleznete na detailu záznamu.

Smazání

Možnost smazání naleznete pod třemi tečkami na pravé straně.

Zakázku se Vám podaří smazat pouze v případě, že na sobě nemá navázané žádné související záznamy (aktivity, zakázky, výkazy).

V opačném případě se objeví hláška, která Vám nabízí možnost archivace, která je v takovém případě možná.

Pokud byste ale chtěli zakázku opravdu nevratně smazat, je potřeba odstranit všechny její související záznamy, které naleznete v sekci Související záznamy. Přes přehledovou tabulku se dostanete do detailu záznamu, kde můžete záznam buď přiřadit na jinou zakázku a nebo ho zcela smazat.

Archivace

Pokud zakázku archivujete, nebude se Vám zobrazovat v tabulce, avšak v CRM zůstane. U archivovaného záznamu můžete archivaci kdykoliv zrušit.

Možnost archivace naleznete pod třemi tečkami na pravé straně.

Archivovat můžete i zakázku, která má u sebe nějaké související záznamy.

Pro zobrazení archivovaných zakázek v přehledové tabulce je potřeba ve filtru Archivované záznamy zvolit hodnotu Zobrazit archivované. Archivované záznamy se Vám v tabulce zobrazují červeně.

Zrušení archivace

Na detailu archivované zakázky poté naleznete pod třemi tečkami na stejném místě, kde jste předtím provedli archivaci, možnost Zrušit archivaci.


​

Dostali jste odpověď na svou otázku?